παπασταθοπουλοσ αεκ

Ενημερωθείτε καθημερινά για τις Μεταγραφές ΑΕΚ 2021-2022. Ο αρχηγός της Εθνικής και αμυντικός της Άρσεναλ Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για την επιστροφή του στην Ελλάδα μόνο για την Ένωση το φετινό πρωτάθλημα την Premier League αλλά και τον Ντίνο Μαυροπάνο.


Jugadores De Futbol Demis Nikolaidis Aek Athens 2000 01 Soccer Tshirts Sports Football

Μόνο ασυγκίνητη δεν αφήνει την ΑΕΚ η περίπτωση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

παπασταθοπουλοσ αεκ. Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωση της θέλησε να ενημερώσει τους φιλάθλους της για την υπόθεση Παπασταθόπουλου. Ο 32χρονος σέντερ μπακ από το 2004 έως το 2008 ήταν παίκτης της ΑΕΚ και στη συνέχεια ακολούθησε μια πλούσια καριέρα σε Τζένοα Μίλαν Βέρντερ Βρέμης Ντόρτμουντ και Άρσεναλ οπότε έφτασε η ώρα να επιστρέψει στην έδρα του. Υπήρξαν μάλιστα πολλά μηνύματα στα social.

Παπασταθοπουλοσ Αεκ - Sth Tzenoa Me 3 8 Ek Eyrw O Papasta8opoylos Paei Gia To Mpam Me Kyrgiako H Aek In Gr - Όλα τα τελευταία νέα. Η ΑΕΚ φτιάχνει ομάδα για πρωταθλητισμό - Μόνο ο Λιβάι 11αδα - Τρεις μεταγραφές μετά τον Άμραμπατ Μέχρι να ολοκληρωθεί ένα παζλ πολλές φορές μπορείς να έχεις στρεβλή. Η ΑΕΚ όλο το προηγούμενο διάστημα είχε κρούσει την πόρτα του παίκτη για να ενισχύσει το αμυντικό της κομμάτι.

Το ότι έχασε η ΑΕΚ 4-1 δε σημαίνει ότι ήρθε το τέλος του κόσμου. Ξυλοκόπησαν 14χρονη κοπέλα στον Πειραιά γιατί φορούσε φανέλα ΑΕΚ. Καλεσμένος στο Open TV και στην εκπομπή Total Football του Ντέμη Νικολαϊδη ήταν την Κυριακή το βράδυ ο Σωκράτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον Παπασταθόπουλο. Η ΑΕΚ που φέτος έχει δεχτεί 17 γκολ θέλει προσθήκες κάτι. Για το ύψος της προσφοράς την αναμονή και την απόσυρση.

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας και ασέβεια στον Μάνταλο τα σενάρια αποχώρησης Γενικές Ειδήσεις Εγκληματική ενέργεια. ΑΕΚ για Παπασταθόπουλο. Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο κάνοντας γνωστή την πρόταση που έκανε στον 32χρονο αμυντικό.

Δηλαδή την προηγουμένη εβδομάδα που έχασε ο. Σχετικά με τη μεταγραφική υπόθεση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες η ΠΑΕ ΑΕΚ με απόλυτη συναίσθηση. Η επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη μεταγραφική υπόθεση του Σωκράτη ΠαπασταθόπουλουΗ.

O Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε στο ΦΩΣ σχετικά με πιθανή επιστροφή του στην Ελλάδα και τόνισε πως η ΑΕΚ θα έχει τον πρώτο λόγο σε. Η πραγματικότητα είναι πως η ΑΕΚ έχασε στην Τούμπα τη μεγάλη ευκαιρία να διατηρήσει τις όποιες μαθηματικές ελπίδες για να δώσει ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα με δεδομένο ότι ακολουθούσε το ντέρμπι στο Φάληρο μεταξύ. Το γεγονός ότι ο Παπασταθόπουλος θα φορέσει τα ερυθρόλευκα προκάλεσε την οργή οπαδών της ΑΕΚ κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Tου προσφέραμε συμβόλαιο αλλά αποσύραμε την προσφορά μας. Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές ηλικία εθνικότητα θέση διάρκεια συμβολαίου ετήσιες απολαβές τα ρόστερ κα. Για την ΑΕΚ και την ήττα από τον Ολυμπιακό.


Araoyxo Ole Ole Football Sports Jersey Teams


Mpampas Gia Trith Fora O Papasta8opoylos Sports Sports Jersey Jersey


Soyper Anatroph Kai H Aek Sto Champions League Contra Gr Live Sports Magazine Motorcycle Jacket Sports Jersey Soccer


Pin On Aek Fc


Nacho Skoko Football Club Sports Football


Papastathopoulos Sokratis Defense Werder Bremen Ger No Twiiter Click On Photo To View Skills World Cup Groups Greece Sports Jersey


H Istoria Mas Aek F C Official Web Site Football Club First Love Football


Socratis Papastathopoulos National Football Teams National Football Football Team


Pin By Yiannis Skantzos On Aek Team Spirit Rivaldo Best Football Players Sports


Pin Auf Hellas


Loukas Vyntra Our Soldier Forever In Panathinaikos Hd Soldier Sports Jersey Photo


Pas Giannina Aek 0 4 Superleague Gazzetta Gr Athen


Pin On A E K


Pin By Grhgorhs Gerogiannhs On Aekara Basketball Quotes Soccer Field Soccer


Swkraths Papasta8opoylos Sports Football Sports Jersey


Giwrgos Giakoymakhs Epi8etikos 2017 20


Aek H Erwthsh Aek365 H Apanthsh Football Club Soccer Field Sports


Pin By Giwrgos Sabbaogloy On Mono Aek Prepping Style Fashion


Football

Comments